Cursusinfo Droogtraining

Training voor volwassenen en kinderen

Schaatsschool Zoetermeer biedt in 2018 een tweetal schaats-droogtrainingen aan van 6 lessen voor volwassenen en kinderen (6 t/m 13 jaar).

Tijdens deze trainingen, die ook zeer geschikt zijn voor kinderen en beginners, zullen wij ons beperken tot de schaatsvaardigheden waarbij ook conditie en specifieke schaatsconditie worden aangestipt.

Op het ijs tijdens onze lessen blijken zaken als schaatshouding, coördinatie en vooral balans op schaatsen vaak heel moeilijk.
Door tijdens de zomertraining deze aspecten op schoenen te oefenen en te leren herkennen zal het ook op schaatsen makkelijker gaan.

Deze training is zeer aan te bevelen voor een ieder die goed voorbereid aan het nieuwe schaatsseizoen wil beginnen.

Waar

De trainingen vinden plaats nabij de skeelerbaan van de Nootdorpse ijsclub, Oudeweg 74, 2631 PB Nootdorp. (Zie de locatie)

Wanneer

De 1ste cursus start op maandagavond 14 mei 2018 van 19.30 tot 21.00 uur en de 2de cursus start op maandagavond 20 augustus van 18:30 tot 20:00 uur, in tegenstelling tot de skate- en skeelertraining gaat de droogtraining ook bij (lichte) regen gewoon door!

Zie schema

Betaling

De kosten voor de cursus van 6 lessen bedragen € 70 voor volwassenen en € 60 voor kinderen, vooraf te voldoen op bankrekening NL65.TRIO.0254.6130.04 ten name van Schaatsschool Zoetermeer te Den Haag.
 
Deelname aan de lessen is op eigen risico.

Schaatsspecialist Oomssport - www.oomssport.nl
Sportshop Oomssport, gevestigd in de PWA SilverDome (ingang Noord) is de specialist op het gebied van schaats-, skate- en skeeler- en sportmateriaal.

Bij Oomssport kunt u terecht voor al uw sportmateriaal .
Daarnaast hebt u de keuze uit een breed assortiment kleding en accessoires.

Aanvullende gegevens