Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentAiContactSafeForm has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.schaatsschoolzoetermeer.nl/plugins/content/aicontactsafeform/aicontactsafeform.php on line 31

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentAiContactSafeLink has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.schaatsschoolzoetermeer.nl/plugins/content/aicontactsafelink/aicontactsafelink.php on line 30

Cursusinfo info skaten

Cursusinfo Skaten

In groepen van ongeveer 12 deelnemers van gelijk niveau wordt onder begeleiding van ervaren trainers ingegaan op techniek, materiaal en veiligheid.

37 95A1971

Er kan deelgenomen worden op zowel skates (4 kleine wielen en een remblok) als skeelers (4 grote wielen zonder remblok). De lessen vinden plaats op en rond de skeelerbaan van de Nootdorpse IJsclub.

Er zijn cursussen voor kinderen en beginners gericht op het veilig buiten skaten, nadruk ligt op het goed kunnen remmen en manoeuvreren in het verkeer. 

De kinderen leren tijdens hun lessen op een leuke, ontspannen en speelse manier de vaardigheden op de skeelers onder de knie te krijgen.

 

Lees meer...

Aanvullende gegevens